engelse scriptie laten nakijken: Vijf stappen om makkelijk een scriptie te schrijven

Vijf stappen om makkelijk een scriptie te schrijven

In het schrijven van een thesis gaat vaak veel werk zitten. De meeste studenten zien hier dan ook behoorlijk tegenop en al helemaal wanneer het gaat om een Engelse scriptie. Hierdoor moet er in de afrondende fase vaak veel gebeuren, maar het komt ook regelmatig voor dat de studenten vertraging oplopen door uitstelgedrag. Weet jij niet hoe je moet beginnen bij het schrijven van je scriptie? Of zit je op een dood spoor en kom je niet meer verder? De onderstaande vijf stappen maken het makkelijker om een Engelse scriptie te schrijven.engelse scriptie laten nakijken

1. Gedegen voorbereiding
Een goed begin is het halve werk en dat geldt natuurlijk ook voor je scriptie. Begin niet klakkeloos met schrijven, maar maak vooraf een planning. Probeer je tijdens het proces zo goed mogelijk aan deze planning te houden. Lukt dit niet? Stel hem dan tijdig bij. Zo voorkom je dat je alsnog in de problemen komt met de deadline.

2. Maak een opzet
Voordat je al je interviews en informatie gaat verwerken, is het verstandig een opzet te maken. Verwerk hier bijvoorbeeld in wat de indeling moet zijn en hoe je de verschillende vragen gaat beantwoorden. Indien je een opzetje gebruikt, kun je het zo invullen wanneer je alle informatie hebt verzameld.

3. Schrijf het niet te moeilijk
‘Scriptie’ is een duur woord, dus veel studenten denken dan ook dat ze dure woorden moeten gebruiken bij het uitwerken. Dit is echter niet het geval. Zorg ervoor dat het voor jezelf altijd begrijpelijk blijft. Indien jij er zelf niets meer van begrijpt, is de kans groot dat dit voor anderen ook geldt.

4. Zorg voor de juiste grammatica
Veel studenten hebben al moeite met de Nederlandse grammatica, maar de Engelse kan soms nog lastiger zijn. Zorg er bij het schrijven van je Engelse scriptie altijd voor dat de grammatica klopt. Is dit niet het geval of weet je het niet zeker? Dan is de kans groot dat je scriptie hierop wordt afgekeurd.

5. Engelse scriptie laten nakijken
Wanneer je niet zeker bent over de grammatica van je scriptie, kun jij je Engelse scriptie laten nakijken. Dit wordt gedaan door experts die ervoor zorgen dat je Engelse scriptie grammaticaal helemaal op orde is. Je Engelse scriptie laten nakijken kost wat geld, maar is gewoon betaalbaar voor studenten.