thesis nakijkservice: Effectief aantekeningen maken

Effectief aantekeningen maken

Ben jij bezig met het werken aan je thesis? Dan moet je vaak een hele berg informatie verzamelen om tot een weloverwogen verklaring te komen voor datgene wat je onderzoekt. De kans is aanzienlijk dat je hierbij tal van interviews af moet nemen. Je kunt natuurlijk al deze interviews opnemen en terugluisteren, maar hier gaat veel onnodige tijd in zitten. Daarom kun je beter alles opschrijven wat je te horen krijgt. Alles is misschien wat overdreven, maar maak in ieder geval aantekeningen. Op deze manier weet je na afloop ook nog wat er gezegd is. Maar hoe kun je effectief aantekeningen maken?aantekeningen maken

Niet alles willen noteren
Bij het maken van aantekening is het vooral van belang dat je niet zoveel mogelijk op wilt schrijven. Dit zorgt achteraf vaak voor verwarring. Veel mensen leren zichzelf een bepaalde schrijfstijl aan als het gaat om aantekening maken en de kans is groot dat dit bij jou ook het geval is. Laat je bij het maken van aantekeningen niet teveel afleiden door het schrijven of typen, maar focus je ook op het interview. Je doet er dan ook goed aan om te werken met steekwoorden. Wanneer je deze opschrijft, kun je na afloop van het interview meestal de zinnen in je hoofd wel afmaken.

Schrijfwijze
Ben je geen held in de Nederlandse taal en spelling? Maak je daar bij het maken van aantekeningen vooral niet te druk over. Het gaat er immers om dat jij begrijpt wat er staat. Jij moet het uiteindelijk zelf in je thesis verwerken, dus het maakt niet uit wanneer iemand anders niet begrijpt wat er staat. Bij het uitwerken van de aantekeningen voor je thesis is het natuurlijk wel van belang dat alles grammaticaal klopt, want anders kan het maar zo zijn dat je onderwijsinstelling je thesis op basis hiervan afkeurt.

Thesis nakijkservice
Wanneer je van jezelf weet dat je op grammaticaal gebied behoorlijk tekort komt, kun je het er natuurlijk gewoon op gokken en je thesis inleveren. De kans is echter groot dat je hem terugkrijgt met het bericht dat hij niet is goedgekeurd vanwege de taal en spelling. Daarom kun je gebruikmaken van de thesis nakijkservice. Hier wordt jouw thesis nagekeken door geschoolde mensen. Zij halen de fouten uit jouw thesis, waardoor hij in ieder geval niet meer afgekeurd kan worden op basis van grammatica.